175 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости + 61 МЕХАНИ от Банско
Над 230 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости + 61 МЕХАНИ и Ресторанти от Банско и региона
Хотели в България
Хотели Къщи за гости Заведения Ресторанти Спорт
ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ МЕХАНИ РЕСТОРАНТИ СПОРТ
Помощ Информация Време Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ИНФО ВРЕМЕ ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО БАНСКО СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
РЕГИСТРАЦИЯ В BANSKOINFO.BG

BANSKOinfo.bg е най-пълният справочник, предлагащ информация за хотели, къщи за гости, механи, ресторанти, заведения и други търговски обекти на територията на гр.Банско и региона.

За да бъде присъствието Ви максимално ефективно, Ви предлагаме да се възползвате от годишния ни абонамент, с който получавате детайлна информация за Вашия обект, снимков материал, форма за обратна връзка/запитване за резервация, карта с местонахождението, GPS координати, меню за ресторантите и заведенията за хранене.
 

Представянето може да бъде направено в няколка варианта:

Вариант 1: "Кратка информация, адрес, телефон"

Цена:

Безплатно

Пример:

http://www.banskoinfo.bg/hotels.php?page=7

Вариант 2: "Описание на дейността, услуги, галерия, контакти, форма за обратна връзка/запитване за резервация, меню, GPS координати, карта..."

Цена:

1 месец

3 месеца

6 месеца

12 месеца

- лв.

- лв.

- лв.

- лв.

Пример:

http://www.banskoinfo.bg/hotel.php?id=42

Вариант 3: "Сайт с до 5 страници, включващи информация за фирмата, услуги, галерия, контакти, карта и форма за обратна връзка. Включен хостинг. Домейн име от типа hotel.banskoinfo.bg"

Цена:

1 година

110 лв.

Пример:

http://hotel.banskoinfo.bg

Всеки вид регистрация се извършва от нашия екип. Ако желаете да се включите в banskoinfo.bg, моля да се свържете с нас на тел.: 0895 90 39 90 ; 0886 90 39 90; 0877 90 39 90 или да попълните формата за обратна връзка в страницата с контакти.

Всички посочени цени са в лева, без включен ДДС.

Цените, определени при плащане за 3 или повече месеца са с включени 20% или повече отстъпка.
 

Почивка в България.
Кемпински Хотел Гранд Арена*****
Хотел KapHouse
Хотел Хермес***
Хотел Ивел
Къща за гости Виен
Хотел Грийн Уд
Хотел Бизева къща***
Къща за гости Джано
Хотел Фамил***
Хотел Тофана***
Хотел Калис***
Ресторант Виктория
Ски под наем - Банско
Хотел Рискьов***
Механа Зехтинджиева къща
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Viara-online.com; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Лимузина под наем; Благоевград; Новини от Стара Загора; Всичко за Варна; Костенец; PernikDnes.com; Дупница; Туризъм в Кюстендил; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Справочникът за Банско - Над 175 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости + 61 МЕХАНИ и Ресторанти от Банско и региона. Bansko, Банско, hoteli bansko, bansko hoteli, bansko ski, ski bansko, mehani bansko, bansko mehani, restoranti bansko, bansko restoranti, хотели в Банско, хотел в Банско, къща за гости банско, банско къщи за гости, hoteli v bansko, mehani v bansko, механи в Банско, ресторанти в Банско, банско хотели, хотели банско, ресторанти банско, mehani, klubove bansko, клубове в Банско, важни телефони Банско, разписание на влакове Банско, разписание на автобуси Банско, Wi-Fi Банско, hotels in bansko, bansko hotels, bansko taverns, guest house bansko