175 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости + 61 МЕХАНИ от Банско
Над 230 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости + 61 МЕХАНИ и Ресторанти от Банско и региона
Почивка в България
Хотели Къщи за гости Заведения Ресторанти Спорт
ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ МЕХАНИ РЕСТОРАНТИ СПОРТ
Помощ Информация Време Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ИНФО ВРЕМЕ ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО БАНСКО СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Механа Бански Хан (Banski Han Tavern)
Банско
- 150 места
- 2 зали
- паркинг
- банска кухня
- българска кухня
- ястия на жар
- ястия на пещ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЕТО ГАЛЕРИЯ НА ЗАВЕДЕНИЕТО КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ
Контакти:
гр. Банско
адрес: ул. Васил Кънчев 2
тел.: 0895/ 633 334; 0888/ 990 663
e-mail:
Говорими езици:
Български, Английски
Инфо:
Плащане: В брой
Паркинг: безплатен
Тип музика: Фолклорна
Атмосфера:
Битова обстановка.
Подходящи условия за празнуване на семейни и фиремни тържества.
Прекрасна лятна градина с много зеленина
GPS координати: 41.84367 N 23.485837 E Карта в Google Maps Брой посещения: 3928

На входа на град Банско ще Ви посрещне едно прекрасно заведение – това е Механа „Бански хан”. Тук можете да опитате разнообразни и доста вкусни ястия. Разполагаме с две страхотни зали, които могат да настанят сто и петдесет души. Обстановката, която ще Ви заобикаля, е решена в типичен битов стил. А през топлите дни ще можете да се наслаждавате и на зеленината на лятната ни градина. За да се чувствате максимално спокойни в тази уютна обстановка ще Ви предложим да оставите автомобила си на паркинга ни, така че да не се притеснявате за него.

Но едва ли обстановката е единственото, заради което ще посетите Механа „Бански хан”. Убедени сме, че тук ще Ви омагьоса и страхотната ни кухня. Ще Ви предложим и вкусни блюда от българската кухня, както и някои от най-обичаните бански специалитети. Гарантираме Ви, че домашните рецепти, по които готвачите ни приготвят храната, ще Ви харесат. Ще Ви допадне и това, че продуктите, които използваме, са натурални и чисти. Убедени сме в това, защото голяма част от тях произвеждаме самите ние. Ще Ви предложим да направим пред очите Ви някои от ястията. Например тези, които се приготвят на жар и плоча.

Гостите на Механа „Бански хан” знаят, че тук никога не е скучно. Стараем се да предлагаме на клиентите си не само вкусна храна, но и забавление. За това посетителите ни винаги се веселят с музиката на живо, която им предлага невероятният оркестър „Перун”. И за да сме убедени, че ще се чувствате комфортно, персоналът ни ще бъде винаги насреща, когато Ви потрябва. С усмивка ще изпълняваме всяко Ваше кулинарно и музикално желание.

Механа „Бански хан” отваря своите врати в единадесет часа и ще имате възможността да и се насладите до ранни зори. Ще Ви очакваме!

Кемпински Хотел Гранд Арена*****
Хотел KapHouse
Хотел Хермес***
Хотел Ивел
Къща за гости Виен
Хотел Грийн Уд
Хотел Бизева къща***
Къща за гости Джано
Хотел Фамил***
Хотел Тофана***
Хотел Калис***
Ресторант Виктория
Ски под наем - Банско
Хотел Рискьов***
Механа Зехтинджиева къща
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Viara-online.com; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Лимузина под наем; Благоевград; Новини от Стара Загора; Всичко за Варна; Костенец; PernikDnes.com; Дупница; Туризъм в Кюстендил; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Справочникът за Банско - Над 175 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости + 61 МЕХАНИ и Ресторанти от Банско и региона. Bansko, Банско, hoteli bansko, bansko hoteli, bansko ski, ski bansko, mehani bansko, bansko mehani, restoranti bansko, bansko restoranti, хотели в Банско, хотел в Банско, къща за гости банско, банско къщи за гости, hoteli v bansko, mehani v bansko, механи в Банско, ресторанти в Банско, банско хотели, хотели банско, ресторанти банско, mehani, klubove bansko, клубове в Банско, важни телефони Банско, разписание на влакове Банско, разписание на автобуси Банско, Wi-Fi Банско, hotels in bansko, bansko hotels, bansko taverns, guest house bansko